#ZonëeLirë, një emision me karakter gjeneralist, i cili mbështetet mbi aktualitete të ndryshme, politike, sociale dhe kulturore, lokale dhe ndërkombëtare, duke i përcjellë ata nëpërmjet personazheve që ideatori dhe drejtuesi i emisionit, #ArjanCani SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on YouTube for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web https://tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen https://tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: https://www.facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: https://www.instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen https://tvklan.al/programe/

(292021)aktoreanalistarian caniarjan curiinstagramkengetareklanhdledio te lutemmuzikemuzike/ anisa vjen me kafja e dashniseperformancepersonazhpolitikepromovimpromovimerrjete socialishendetsishow bizspitaltelevizioni klantetortv klanvideoklipzone e lirezone e lire 29 tetor 2021zone e lire tvklan